Nummi-kipit

Wipron toiminta-ajatuksena on suunnitella, kehittää, valmistaa ja markkinoida kestäviä ja toimintavarmoja NUMMI -kippejä kaikenlaisiin autoihin ja monipuolisiin kippaustilanteisiin. Tavoitteena on minimoida huoltotarve ja siten poistaa kipin rikkoutumisesta aiheutuvat kuljetusvälineen seisokit.

Kattava valikoima

Eri asiakkaat, erilaiset olosuhteet ja ajoneuvot vaativat kipiltä erilaisia ominaisuuksia. Wipro on ottanut asiakkaittensa toivomukset huomioon ja kehittänyt laajan valikoiman kestäviä, nopeita ja varmatoimisia NUMMI -kippejä vaativimpaankin käyttöön. Valikoimaamme kuuluu yksi- ja kaksisylinteriset keskikipit, useat erityyppiset etukipit, erikoissylinterit sekä asiakkaan tarpeisiin suunnitellut teleskooppisylinterit.

Laadukasta voimaa

Wipron NUMMI -kipit ovat vuosikymmenien tuotekehityksen tulos. Niiden suunnittelussa ja valmistuksessa hyödynnetään Wipron omaa tutkimus- ja tarkastuslaboratoriota, mikä yhdessä tietokoneohjatun koneistustekniikkamme kanssa varmistaa tuotteitten tasalaatuisuuden. Sylinterien kestävyyden kannalta olennainen kovakromaus tapahtuu omassa kromaamossamme menetelmillä, joita olemme itse kehittäneet. Jokainen sylinteri koeponnistetaan ennen sen toimitusta asiakkaalle. Näin todetaan sylinterin kestävyys sekä kontrolloidaan tiivisteitten laatu ja asennus. NUMMI -kipit tarjoavat luotettavaa ja kestävää nostovoimaa pitkälle tulevaisuuteen, sillä kaikki NUMMI -kipit on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä myös ääriolosuhteissa. Lisäksi Wipro antaa takuun varaosien saatavuudesta vähintään 10 vuodeksi laitteen myyntihetkestä.

Maailmanlaajuisesti paikalla

Wiprolla on oman organisaationsa ja yhteistyökumppaniensa kautta maailmanlaajuiset markkinakanavat. Yhteistyö maailman johtavien päällerakentajien kanssa on nostanut Wipron NUMMI -kipit koko raskaan kaluston käyttäjäkunnan tietoisuuteen.

 

print