Wipron NUMMI-erikoissylinterit

Vakiomallien lisäksi Wiprolla on lukuisia erityistarkoituksiin suunniteltuja NUMMI-kippejä ja -sylintereitä.

Hake- ja turvekipitLT50_matec_trailer

Turpeen- ja hakkeenkuljetusajoneuvoihin on saatavana NUMMI-sivukaatokipit
sekä yksi- että kaksitoimisina. Kippi on saatavana useana eri vaihtoehtona, esimerkiksi nelivaiheisena teleskooppisylinterinä, jonka kaksi pienintä sylinteriputkea ovat kaksitoimisia. Tämä mahdollistaa kippauksen lisäksi lavan vetämisen takaisin kallistuskeskiön yli. Kippausturvallisuutta parantamaan on saatavissa 9 tonnin kuorman kantavat lukkoventtiilillä varustetut tukijalat autoon tai kärryyn.

Asiakaslähtöisesti suunnitellut erikoisteleskoopit

Erikoismallien suunnittelussa ja valmistuksessa on noudatettu samoja korkeita laatukriteereitä kuin Wipron NUMMI-vakiokipeissäkin, joten sylinterit ovat luotettavia ja pitkäikäisiä.

Suunnittelun lähtökohtana on asiakkaan tarve tietylle käyttötarkoitukselle. Sylinterien kaikki vaiheet on kovakromattu ja putkien sisäkkyys määräytyy sivukuormien mukaan. Tiivistyksessä otetaan huomioon erikoisolosuhteet esimerkiksi satamissa tai kaivoksissa, joihin kipit on suunniteltu. Suurin käyttöpaine on mallista riippuen maksimissaan 250 bar.

 

Tunnettujen valmistajien valintaKalmar_vetomestari

Maailman johtavat erikoisajoneuvojen valmistajat, kuten Sandvik ja Cargotec, ovat valinneet tuotteisiinsa kipit Wipron mallistosta.

print