Kansainvälinen kippitoimittaja

Wipro Infrastructure Engineering Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi Nummi-tuotemerkillä korkealuokkaisia kippisylintereitä ja kippihydrauliikan komponentteja. Lisäksi olemme tunnettu 2-toimisylintereiden OEM-vamistaja. Toimintamme on kansainvälistä ja liikevaihdostamme n. 70% tulee suorasta viennistä. Kotimaan lisäksi tärkeimmät markkinamme ovat Skandinavia, Puola, Hollanti, Saksa, Itävalta ja Sveitsi. Pietarissa sijaitseva tytäryhtiö OOO Wipro, vastaa myynnistä Venäjän markkinoilla.

Wipro Infrastructure Engineering Oy:n omistaja on intialainen Wipro Enterprises. Yritys on kansainvälinen monialayhtiö, jonka emoyhtiö Wipro Ltd. on listattu New Yorkin ja Mumbain pörsseissä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Intiassa, Bangaloressa. Wipro Infrastructure Engineeringin tehtaat sijaitsevat Suomessa (Perniö), Ruotsissa, Romaniassa, Brasiliassa, Kiinassa, Intiassa ja Yhdysvalloissa. 

Lataa tästä Nummen yritysesittely (pdf) »

Toimintatapamme

Toimintaamme ohjaavat asiakkaidemme tarpeet ja tuotteiden korkea laatu. Kannattavan toiminnan turvin kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja toimintaamme. Asiakkaat saavat meiltä korkealaatuisen kippisylinterin lisäksi halutessaan koko hydrauliikkaratkaisun. Tuotteen lisäksi tarjoamme asiakkaalle  kattavat huolto- ja varaosapalvelut sekä tarvittaessa huoltokoulutuksen. Tuotteille annamme kilpailukykyiset takuuehdot.

Laatu ja turvallisuus

Suunnittelemme itse tuotteemme, teemme tarvittavan tuotetestauksen ja varmistamme tuotteiden korkean laadun ja turvallisuuden ennen markkinoinnin aloittamista.

Tuotteidemme valmistuksessa käytämme korkealuokkaisia raaka-aineita luotettavilta toimittajilta. Oma valmistustoimintamme on asiakastilausohjautuvaa kilpailukykyisillä toimitusajoilla.

Valmistusprosessissa ja toiminnanohjauksessa käytämme viimeisintä tekniikkaa. Omaa valmistusta täydentävät osaavat yhteistyökumppanit.

Palveluamme täydentävät korkealaatuiset laskentaohjelmat, joiden avulla tuotteidemme valinta ja asennusoptimointi nopeutuvat ja helpottuvat merkittävästi.

Asiakkaina Euroopan johtavat merkit

Wipro Infrastructure Engineering Oy:n asiakkaita ovat johtavat eurooppalaiset päällirakentajat ja laitevalmistajat, jotka valmistavat tai asentavat kuorma-autojen päälirakenteita, lastinkäsittelylaitteita, kaivoskuormaimia, metsäkoneita ja konttien nostolaitteita.

Löydät asiakkaamme kohdasta Asiakkaat.