Kansainvälinen kippitoimittaja

Wipro Infrastructure Engineering Oy on intialaisen Wipro Ltd:n Suomessa sijaitseva tytäryhtiö. Wipro Ltd. on kansainvälinen monialayhtiö, joka on listattu New Yorkin ja Mumbain pörsseissä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Intiassa, Bangaloressa. Wipro Infrastructure Engineeringin tehtaat sijaitsevat Suomessa (Perniö), Ruotsissa, Brasiliassa, Kiinassa ja Intiassa. Olemme maailman toiseksi suurin riippumaton hydraulisylintereiden valmistaja.

Wipro Infrastructure Engineering Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi Nummi-tuotemerkillä korkealuokkaisia kippihydrauliikan komponentteja sekä hydraulisylintereitä. Toimintamme on kansainvälistä ja liikevaihdostamme n. 70% tulee viennistä. Suomi ja Ruotsi ovat kotimarkkinamme, muissa maissa toimimme pääasiassa valtuutettujen jälleenmyyjien kautta. Pietarissa sijaitseva tytäryhtiö OOO Wipro, vastaa myynnistä Venäjän markkinoilla. Pietarissa sijaitsee myös Venäjän varastomme.

Toimintatapamme

Toimintaamme ohjaavat asiakkaidemme tarpeet ja tuotteiden korkea laatu. Kannattavan toiminnan turvin kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja toimintaamme. Asiakkaat saavat meiltä korkealaatuisen kippisylinterin lisäksi halutessaan koko hydrauliikkaratkaisun. Tuotteen lisäksi tarjoamme asiakkaalle  kattavat huolto- ja varaosapalvelut sekä tarvittaessa huoltokoulutuksen. Tuotteille annamme kilpailukykyiset takuuehdot.

Laatu ja turvallisuus

Suunnittelemme itse tuotteemme, teemme tarvittavan tuotetestauksen ja varmistamme tuotteiden korkean laadun ja turvallisuuden ennen markkinoinnin aloittamista.

Tuotteidemme valmistuksessa käytämme korkealuokkaisia raaka-aineita luotettavilta toimittajilta. Oma valmistustoimintamme on asiakastilausohjautuvaa kilpailukykyisillä toimitusajoilla.

Valmistusprosessissa ja toiminnanohjauksessa käytämme viimeisintä tekniikkaa. Omaa valmistusta täydentävät osaavat yhteistyökumppanit.

Palveluamme täydentävät korkealaatuiset laskentaohjelmat, joiden avulla tuotteidemme valinta ja asennusoptimointi nopeutuvat ja helpottuvat merkittävästi.

Asiakkaina Euroopan johtavat merkit

Wipro Infrastructure Engineering Oy:n asiakkaita ovat johtavat eurooppalaiset päällirakentajat ja laitevalmistajat, jotka asentavat tai valmistavat kuorma-autojen lastinkäsittelylaitteita, kaivoskuormaimia, metsänkorjuukoneita ja konttien nostolaitteita.

Löydät asiakkaamme kohdasta Asiakkaat.

 

print