Mitä Nummi tekee?

Wipro Infrastructure Engineering Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi Nummi-tuotemerkillä korkealuokkaisia kippisylintereitä ja kippihydrauliikan komponentteja. Lisäksi olemme tunnettu 2-toimisylintereiden OEM-valmistaja. Toimintamme on kansainvälistä ja liikevaihdostamme n. 70% tulee suorasta viennistä. Kotimaan lisäksi tärkeimmät markkinamme ovat Skandinavia, Puola, Hollanti, Saksa, Itävalta ja Sveitsi. 

Wipro Infrastructure Engineering Oy:n omistaja on intialainen Wipro Enterprises. Yritys on kansainvälinen monialayhtiö, jonka emoyhtiö Wipro Ltd. on listattu New Yorkin ja Mumbain pörsseissä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Bangaloressa, Intiassa. Wipro Infrastructure Engineeringin tehtaat sijaitsevat Suomessa (Perniö), Ruotsissa, Romaniassa, Brasiliassa, Intiassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. 

 

wipro nummi tuotanto

 

Toimintatapamme

Olemme luotettava ja asiakkaisiimme sitoutunut toimittaja. Joustavuuden ja nopean reagoinnin varmistamme olemalla jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa.

Henkilöstömme koostuu ammattilaisista ja toimintaamme ohjaavat laatu ja huolellisuus.

Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja vastaamme heidän tarpeisiin. Olemme aidosti asiakaslähtöinen yritys. 

 

Asiakkaina Euroopan johtavat merkit

Wipro Infrastructure Engineering Oy:n asiakkaita ovat johtavat eurooppalaiset päällirakentajat ja laitevalmistajat, joiden tuotteita ovat mm.lastinkäsittelylaitteet, kaivoslaitteet, metsäkoneet ja konttien nostolaitteet.