NUMMI-kipit

Vaativaan käyttöön

Erilaiset asiakkaat, olosuhteet ja ajoneuvot vaativat kipiltä erilaisia ominaisuuksia. Wipro on kehittänyt yhteistyössä asiakkaidensa kanssa laajan valikoiman kestäviä, nopeita ja varmatoimisia NUMMI-kippejä vaativaan käyttöön. Valikoimaamme kuuluu yksi- ja kaksisylinteriset keskikipit, useat erityyppiset etukipit, erikoissylinterit sekä asiakkaan tarpeisiin suunnitellut teleskooppisylinterit.

Luotettavuutta

NUMMI-kipit ovat vuosikymmenien tuotekehityksen tulos. Jokainen sylinteri koeponnistetaan ennen sen toimitusta asiakkaalle. Näin varmistetaam sylinterin tiiveys sekä moitteeton toiminta. NUMMI-kipit tarjoavat luotettavaa ja kestävää nostovoimaa pitkälle tulevaisuuteen, sillä kaikki tuotteet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä myös ääriolosuhteissa. Varaosien saatavuus 10 vuotta laitteen valmistuksen päättymisestä.

Maailmanlaajuisesti paikalla

Wiprolla on oman organisaationsa ja yhteistyökumppaniensa kautta maailmanlaajuiset markkinakanavat. Yhteistyö maailman johtavien päällerakentajien kanssa on nostanut NUMMI -kipit koko raskaan kaluston käyttäjäkunnan tietoisuuteen.